Menu Luk

Privatlivspolitik

Green Toddler IVS (Herefter kaldet Greentoddler)

Dalum Møllervej 16, Dalum, 5250 Odense SV

E-mail: mail@greentoddler.dk 

CVR-nr.: 38567365

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

http://minecookies.org/cookiehandtering

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling bruger vi, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside. Målretning af vores annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi mener, er mest relevante for dig.

Hjemmesiden anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google
Facebook
Instagram

Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, by, e-mail, telefonnummer, dit barns køn, dit barns fødselsdato og evt. dit barns navn.

Vores distributør får videregivet de oplysninger der er nødvendige for gennemførelsen af vores service; dit navn, adresse, postnummer, by, e-mail og telefonnummer.  

Personoplysninger bruges til at gennemføre den abonnements service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores service og teknologier.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Greentoddler, skal du rette henvendelse til os på mail@greentoddler.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger med hensyntagen til dine rettigheder som kunde. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter ophør af abonnement.

Almindelige forespørgsler sendt via vores kontaktformular og e-mail uden at du er abonnent hos os, gemmes i 1 måned, hvorefter det slettes.   

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail@greentoddler.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Privatlivspolitik blev senest opdateret den 8. maj 2019